Categorii
Diverse

BRIGITTE LEBEN 01/2019 – comanda acum in magazinul online

Termeni si conditii (GTC)

Cand comandati bunuri (de exemplu, reviste/ziare, articole de merchandising) sau oferte digitale (de exemplu, ePaper, descarcari sau acces online la serviciile „PLUS”, cum ar fi STERN CRIME PLUS) care sunt oferite de „G + J Verlagsgruppe”, numai urmatorii termeni si conditiile se aplica in versiunea valabila la plasarea comenzii.

1. Partener contractual, serviciu pentru clienti

Partenerul contractual pentru toate comenzile cu „G + J Verlagsgruppe” este practic Gruner + Jahr GmbH, cu exceptia cazului in care una dintre exceptiile mentionate mai jos se aplica comenzilor cu anumite titluri / sigle (denumit in continuare „vanzator” pe scurt).


Puteti contacta serviciul clienti BRIGITTE in portalul de servicii online sau dupa cum urmeaza:

Telefon*:
Din Germania: 040 – 5555 89 91


Din strainatate: +49 (0) 40 – 5555 89 91


* Luni 7:00 – 20:00, Marti – Vineri 7:30 – 20:00, Sambata 9:00 – 14:00

Prin fax:
Fax: 01805/861 8002 **


** (0,14 €/min. Din reteaua fixa ​​germana, max.0,42 €/min. Din reteaua mobila)
Prin posta :
Serviciul Clienti BRIGITTE, Postfach 20080 Hamburg, Germania

E-mail: [email protected]

Gruner + Jahr GmbH este inscrisa in registrul comertului de la Tribunalul Districtual Hamburg (HRB 151939) cu sediul social la Am Baumall 11 in 20459 Hamburg; Cod fiscal de vanzare: DE 118931493. Vanzatorul este reprezentat de conducere: Stephan Schafer (Presedinte), Oliver Radtke.

Partenerul contractual sau „vanzatorul” nu se aplica comenzilor de oferte sub numele, titlul sau sigla:

„Canapea” : G + J LIVING Digital GmbH, Stubbenhuk 10, 20459 Hamburg, AG Hamburg (HRB 137668) Cod TVA: DE 300961275, Conducere: Matthias Frei, Andrea Fischer

„VIEW” : stern Medien GmbH, Am Baumwall 11, 20459 Hamburg, AG Hamburg (HRB 88746), ID TVA: DE 231556256, Management: Dr. Gunter Maschke, Frank Thomsen

Livrarea bunurilor comandate si a produselor digitale (descarcari), precum si facturarea sunt efectuate de DPV Deutscher Pressevertrieb GmbH in calitate de furnizor de servicii (www.dpv.de – Sediul central: Am Baumall 11 in 20459 Hamburg, Management: Oliver Radtke (Management) Purtator de cuvant), Christina Dohmann, Marco Graffitti, Dr. Michael Rathje, AG Hamburg HRB 95752, ID TVA: DE 814583779).

Partenerul contractual isi rezerva dreptul de a transfera relatia de abonament in ansamblu sau drepturile si obligatiile individuale care decurg din aceasta catre terti, cu conditia ca acest lucru sa fie rezonabil pentru abonat si sa existe un motiv obiectiv pentru aceasta; in special, dar nu exclusiv, in cazul vanzarii titlului sau in masura in care este necesar pentru implementarea vanzarilor prin abonament. In acest caz, partenerul contractual se asigura ca abonatul este informat despre acest lucru printr-o mentiune adecvata in amprenta titlului sau in corespondenta. In acest caz, abonatul are dreptul de a rezilia contractul de abonament fara preaviz, cu conditia sa declare acest lucru in termen de trei luni de la notificare.

2.Comenzi (marfuri si oferte digitale in general)

Pentru comenzile care contin oferte digitale – de exemplu ePaper, descarcari sau acces online la serviciile „PLUS” (de ex. STERN CRIME PLUS) – pe langa regulile generale pentru „comenzi” din sectiunea 2, „articole suplimentare” mentionate in sectiunea 3 se aplica si Conditiile „pentru oferte digitale”.

2.1. Incheierea contractului

Facand clic pe butonul „Cumpara acum”, plasezi o comanda obligatorie pentru bunurile si ofertele digitale continute in cosul de cumparaturi. Confirmarea primirii comenzii nu constituie inca o acceptare a contractului. Acceptarea are loc intr-un moment ulterior, in special prin livrarea revistei sau a bunurilor comandate.

La comandarea de oferte digitale , precum ePaper, descarcari sau acces online la serviciile „PLUS”, contractul se incheie, de regula, in momentul confirmarii comenzii prin e-mail, dar nu mai tarziu de momentul in care se acorda accesul la oferta digitala, cum ar fi furnizarea de Descarcarile.

In cazul in care vanzatorul nu poate indeplini o comanda sau respinge comanda, clientul va fi informat imediat. O cerere pentru un contract nu exista.

2.2. Plata, ajustari de pret pentru abonamente si servicii online

Clientul este obligat la plata; In cazul ofertelor cu termen mai lung, cum ar fi abonamentele sau accesul online la serviciile „PLUS” (cum ar fi STERN CRIME PLUS), exista obligatia de a plati in avans pentru numarul specificat de numere sau luni de la incheierea contractului. contracta. Cu exceptia cazului in care se convine altfel, platile vor fi efectuate fara deducere in conturile de pe confirmarea comenzii sau pe factura. Sunt acceptate doar metodele de plata oferite in contextul comenzii.

Toate preturile includ TVA.

In cazul abonamentelor, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica aspectul titlului si de a modifica sau de a modifica designul editorial al acestuia. In plus, vanzatorul isi rezerva dreptul de a contesta probleme individuale prin numere speciale sau numere speciale, ca parte a unui abonament in curs. O reducere a TVA nu afecteaza pretul declarat.

2.3. Debit direct de rambursare

In cazul in care un debit direct este returnat sau nu rascumparat, clientul isi autorizeaza irevocabil banca sa ne furnizeze numele complet si adresa actuala.

2.4. Livrare/prestare

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a percepe costurile de expediere pentru expedierea de brosuri si alte bunuri in Germania si in strainatate, in conformitate cu lista de preturi valabila in prezent.

Va rugam sa retineti ca unele brosuri si alte bunuri nu pot fi trimise impreuna. Prin urmare, costurile de transport pot fi suportate de doua ori la plasarea unei comenzi.

Orice taxe si taxe suplimentare sunt intotdeauna suportate de client. In cazul consumatorilor, riscul de pierdere accidentala si deteriorare accidentala a bunurilor vandute in cazul achizitiilor prin corespondenta se transfera consumatorului sau unui destinatar specificat de acesta la predarea bunurilor. Acest lucru se aplica indiferent daca transportul este asigurat sau nu. In caz contrar, riscul de pierdere accidentala si deteriorare accidentala a marfurilor este transferat cumparatorului in momentul predarii bunurilor sau, in cazul vanzarii prin posta, atunci cand marfurile sunt livrate expeditorului sau persoanei sau institutiei desemnate in alt mod. pentru a efectua expedierea.

Livrarea marfurilor are loc in termen de trei pana la cinci zile, daca nu se specifica altfel in descrierea produsului. Acest lucru nu se aplica comenzilor de abonament. Livrarea are loc aici la data publicarii numarului urmator. Cu toate acestea, recompensele abonamentului si suplimentele la abonamente nu sunt livrate inainte ca vanzatorul sa primeasca plata.

La comandarea ofertelor digitale , de exemplu ePaper, descarcari sau acces online la serviciile „PLUS” (ex. STERN CRIME PLUS), acestea sunt puse la dispozitie pe site-ul respectiv sau pentru descarcari in zona „Contul meu” a magazinului online respectiv. . Nu sunt necesare costuri suplimentare de livrare. Ofertele digitale comandate sunt disponibile imediat.

In cazul intreruperii livrarii din cauza fortei majore (inclusiv greve si blocaje), obligatiile de performanta ale clientului si vanzatorului sunt suspendate pe perioada intreruperii livrarii. Articolele gratuite cu abonament si articolele bonus sunt livrate pana la epuizarea stocurilor. Daca un bonus sau un bonus nu mai este disponibil, vanzatorul isi rezerva dreptul de a livra un inlocuitor corespunzator.

2.5. Rezervarea titlului/drepturilor

Bunurile comandate raman in proprietatea vanzatorului pana la plata integrala a remuneratiei convenite. In cazul comenzilor cu oferte digitale, drepturile de utilizare corespunzatoare sunt acordate numai in mod revocabil pana la efectuarea platii integrale.

2.6. Abonamente: data de incepere, numarul de emisiuni primite, anulare si notificari

Un abonament pentru accesul online la serviciile „PLUS” (de exemplu, STERN CRIME PLUS) se acorda imediat dupa incheierea contractului. De altfel, abonamentele incep in general cu urmatoarea editie disponibila, cu exceptia cazului in care a fost specificata o data ulterioara in comanda. Informatii detaliate despre numarul de emisiuni ale unui abonament si perioada de preaviz sunt afisate direct cu oferta respectiva.

Vanzatorul este indreptatit sa trimita orice notificari despre abonamentele incheiate online la adresa de e-mail care i-a fost comunicata ultima data de catre client. Clientul va informa imediat vanzatorul cu privire la orice modificare a adresei sale de e-mail.

3. Conditii suplimentare pentru ofertele digitale

Pentru comenzile care contin oferte digitale, de exemplu, ePaper, descarcari sau acces online la serviciile „PLUS” (de exemplu, STERN CRIME PLUS), se aplica urmatoarele in plus fata de regulile generale pentru „comenzi” din sectiunea 2:

3.1. Drepturi de utilizare pentru ofertele digitale

Odata cu furnizarea sau transmiterea continutului digital individual, clientul primeste dreptul simplu de a-l utiliza pentru uz propriu, necomercial. Orice utilizare ulterioara – in special publicarea pe Internet, precum si duplicarea neautorizata, distribuirea sau punerea la dispozitie a continutului prin Internet, fie ca este gratuit sau contra plata – nu este permisa. Acelasi lucru este valabil si pentru eliminarea informatiilor privind drepturile de autor si a referintelor la sursa, precum si pentru orice alta prelucrare sau manipulare a descarcarii. Drepturile de utilizare acordate sunt netransferabile sau sublicentiabile si sunt supuse platii integrale. Utilizarile care sunt permise legal in temeiul Legii privind drepturile de autor nu sunt restrictionate si raman in vigoare in scop de clarificare.

Continutul accesibil ca parte a accesului online la serviciile „PLUS” (de exemplu, STERN CRIME PLUS) este disponibil numai pe durata serviciului PLUS care a fost comandat. In cazul in care vanzatorul ofera o optiune de descarcare a continutului (de exemplu, ePaper) si clientul il foloseste, descarcarile sau fisierele respective pot fi utilizate si in conformitate cu contractul pe durata abonamentului incheiat de client. A se vedea, de asemenea, sectiunea 3.3 de mai jos.

3.2. Actualizari

Vanzatorul are dreptul sa revizuiasca, sa actualizeze sau sa modifice in alt mod continutul ofertelor digitale in orice moment, daca acest lucru este necesar din motive tehnice, legale sau legate de continut si nu restrange in mod nejustificat drepturile clientului. Vanzatorul nu are nicio obligatie de a furniza toate versiunile publicate vreodata ale unui articol sau alt continut. Vanzatorul nu are acces si nicio influenta asupra continutului descarcat de client.

3.3. Disponibilitatea ofertelor digitale

Vanzatorul pastreaza continutul pus la dispozitie pentru descarcare (de exemplu, ePaper) disponibil cel putin pe durata contractului. Cu toate acestea, o copie de rezerva nelimitata a datelor si disponibilitatea datelor nu pot fi garantate. Prin urmare, clientul ar trebui sa salveze continutul disponibil pentru descarcare local pe dispozitivele finale conectate in paralel. Cumparatorul va fi informat in mod explicit si cu o notificare prealabila rezonabila daca descarcarile nu mai pot fi furnizate de vanzator in viitor.

Vanzatorul se straduieste sa pastreze ofertele digitale, in special continutul care a fost comandat si disponibil pentru descarcare, cat mai neintrerupt posibil. Din cauza lucrarilor de intretinere si reparatii, precum si a actualizarilor de sistem sau a defectiunilor tehnice care sunt in afara controlului vanzatorului, disponibilitatea poate fi restrictionata. Nu se asuma o garantie pentru disponibilitatea permanenta.

3.4. Cerinte necesare – cont, acces la internet si spatiu de stocare

Continutul digital comandat poate fi apelat prin intermediul magazinului online respectiv si solicita clientului sa se inregistreze si sa acceseze Internetul. Accesul DSL de cel putin 2000 kBiti/s este recomandat ca latime de banda minima. In plus, clientul se asigura ca poate (i) sa stabileasca conexiuni de internet nerestrictionate la servere externe pe dispozitivul sau final (de exemplu, computer, smartphone, tableta) si (ii) in cazul continutului digital pus la dispozitie pentru descarcare, stocarea este de asemenea posibila. , in special spatiu suficient de liber este disponibil.

Pentru a inregistra un cont, este necesar sa furnizati o adresa de e-mail si o parola aleasa liber. Clientul poate accesa ofertele digitale doar cu aceasta adresa de e-mail si parola. Clientul nu poate dezvalui parola unor terti sau sa o faca accesibila si trebuie sa o pastreze cu grija pentru a evita utilizarea gresita. Acesta este obligat sa informeze imediat vanzatorul daca parola a fost pierduta sau daca ia cunostinta ca terti neautorizati au luat cunostinta despre parola. Clientul este responsabil pentru orice utilizare abuziva de catre terti, cu exceptia cazului in care poate furniza dovezi ca nu este vinovat pentru aceasta.

3.5. Cerinte necesare – software de afisare

In plus, poate fi necesar un software special pentru a vizualiza descarcarile (de exemplu, Adobe PDF reader), pentru care se pot aplica conditii suplimentare de utilizare si licenta. Pentru mai multe informatii, in special informatii despre versiunea software necesara pentru a vizualiza descarcarea, va rugam sa consultati descrierea produsului respectiv. Clientul se asigura ca poate instala software-ul necesar pe el insusi.

4. uznt42.ru Instructiuni de anulare

Informatii despre dreptul statutar de retragere, cum ar fi conditiile, termenele limita si procedura de exercitare a dreptului de retragere si modelul de formular de retragere pot fi gasite mai jos. • intersport
 • anuntul telefonic
 • naruto
 • serie a
 • cfr calatori
 • league of legends
 • инстаграм
 • youtube
 • redtub
 • moodle fsega
 • meteo craiova
 • c
 • tenis
 • stiri sportive
 • ministerul educatiei
 • toyota
 • urgent cargus
 • pinterest
 • program pro tv
 • mail yahoo
In cazul comenzilor care (de asemenea) contin carti tiparite sau alte bunuri fizice, se aplica doar „Politica de anulare pentru livrarile de bunuri” (a se vedea Sectiunea 4.1.). „Politica de anulare a ofertelor digitale” (a se vedea sectiunea 4.2.) Se aplica numai comenzilor care includ exclusiv oferte digitale, in special ePaper, acces la oferte PLUS (de exemplu, STERN CRIME PLUS), descarcari sau alt continut digital care nu este nici pe date. transportator livrat sau oferit in combinatie cu brosuri tiparite sau alte bunuri fizice.

4.1. Politica de anulare pentru livrarile de bunuri

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a anula acest contract in termen de paisprezece zile fara a oferi niciun motiv. Perioada de anulare este de paisprezece zile din ziua in care dumneavoastra sau un tert desemnat de dumneavoastra, care nu este transportatorul, ati intrat in posesia bunurilor.

In cazul unui contract pentru mai multe bunuri pe care le-ati comandat ca parte a unei singure comenzi si care sunt livrate separat, perioada de anulare este de paisprezece zile din ziua in care dvs. sau un tert desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ultimul Detine sau a intrat in posesia bunurilor.

In cazul unui contract de livrare de marfuri in mai multe transporturi partiale sau bucati, perioada de anulare este de paisprezece zile de la data la care dumneavoastra sau un tert desemnat de dumneavoastra, care nu este transportatorul, intrati in posesia ultimului expediere sau ultima bucata au sau are.

In cazul unui contract pentru livrarea regulata a marfurilor pe o perioada de timp specificata, perioada de retragere este de paisprezece zile din ziua in care dumneavoastra sau un tert desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ati intrat in posesia primei bunuri.

Pentru a va exercita dreptul, aveti cealalta parte c/o DPV German Press Distribution GmbH, Am Baumwall 11, 20459 Hamburg, Tel .: 040-210316048, [email protected] printr-o declaratie clara (de exemplu, ca expediat prin posta Scrisoare, fax sau e-mail) a deciziei dvs. de a va retrage din acest contract. Puteti folosi modelul de formular de retragere atasat in acest scop, dar acesta nu este obligatoriu.

Pentru a respecta termenul limita de anulare, este suficient sa trimiteti notificarea privind exercitarea dreptului de anulare inainte de expirarea perioadei de anulare.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti din acest contract, va vom fi acordat toate platile pe care le-am primit de la dumneavoastra, inclusiv costurile de livrare (cu exceptia costurilor suplimentare care rezulta din alegerea unui alt tip de livrare decat cea mai ieftina livrare standard oferita de noi). ), urmand a fi rambursat imediat si cel tarziu in termen de paisprezece zile de la data la care am primit notificarea de anulare a acestui contract. Pentru aceasta rambursare, vom folosi acelasi mijloc de plata pe care l-ati folosit pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care altceva a fost convenit in mod expres cu dvs.; In niciun caz nu vi se vor percepe taxe pentru aceasta rambursare.

Putem refuza rambursarea pana cand primim bunurile inapoi sau pana cand furnizati dovezi ca ati trimis bunurile inapoi, oricare dintre acestea este mai devreme.

Trebuie sa ne returnati sau sa ne predati bunurile imediat si in orice caz nu mai tarziu de paisprezece zile de la data la care ne-ati informat despre anularea acestui contract. Termenul este respectat daca trimiteti marfurile inainte de expirarea perioadei de paisprezece zile. Veti suporta costurile directe ale returnarii bunurilor.

Trebuie sa platiti pentru orice pierdere de valoare a bunurilor daca aceasta pierdere de valoare se datoreaza manipularii dvs. care nu este necesara pentru a verifica natura, proprietatile si functionalitatea bunurilor.

_____________________________________________

Formular de retragere

(Daca doriti sa anulati contractul, va rugam sa completati acest formular si sa-l trimiteti inapoi.)

Catre


(titlu *)


c/o DPV Deutscher Pressevertrieb GmbH, Am Baumwall 11, 20459 Hamburg

Eu/noi (*) revoc prin prezenta contractul incheiat de mine/noi (*) cu partenerul contractual pentru achizitionarea urmatoarelor bunuri (*)/prestarea urmatorului serviciu (*)

Comandat pe (*) / primit pe (*)

Numele consumatorului (consumatorilor)

Adresa consumatorului(i)

Semnatura consumatorului(i) (doar atunci cand este notificat pe hartie)

Data

_______________


(*) Se sterge acolo unde nu este cazul.


_____________________________________________

4.2. Politica de anulare a ofertelor digitale

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a anula acest contract in termen de paisprezece zile fara a oferi niciun motiv. Perioada de anulare este de paisprezece zile de la data incheierii contractului.

In cazul unui contract pentru mai multe bunuri pe care le-ati comandat ca parte a unei singure comenzi si care sunt livrate separat, perioada de anulare este de paisprezece zile din ziua in care dvs. sau un tert desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ultimul Detine sau a intrat in posesia bunurilor.

Pentru a va exercita dreptul, trebuie sa (DPV German Press Distribution GmbH, Am Baumwall 11, 20459 Hamburg, Tel .: 040-210316048, [email protected] ) printr-o declaratie clara (de exemplu, ca o scrisoare expediata prin posta Fax sau e-mail) a deciziei dvs. de a va retrage din acest contract. Puteti folosi modelul de formular de retragere atasat in acest scop, dar acesta nu este obligatoriu.

Pentru a respecta termenul limita de anulare, este suficient sa trimiteti notificarea privind exercitarea dreptului de anulare inainte de expirarea perioadei de anulare.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti din acest contract, va vom fi acordat toate platile pe care le-am primit de la dumneavoastra, inclusiv costurile de livrare (cu exceptia costurilor suplimentare care rezulta din alegerea unui alt tip de livrare decat cea mai ieftina livrare standard oferita de noi). ), urmand a fi rambursat imediat si cel tarziu in termen de paisprezece zile de la data la care am primit notificarea de anulare a acestui contract. Pentru aceasta rambursare, vom folosi acelasi mijloc de plata pe care l-ati folosit pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care altceva a fost convenit in mod expres cu dvs.; In niciun caz nu vi se vor percepe taxe pentru aceasta rambursare.

_____________________________________________

Formular de retragere

(Daca doriti sa anulati contractul, va rugam sa completati acest formular si sa-l trimiteti inapoi.)

Catre


(titlu *)


c/o DPV Deutscher Pressevertrieb GmbH, Am Baumwall 11, 20459 Hamburg

Eu/noi (*) revoc prin prezenta contractul incheiat de mine/noi (*) cu partenerul contractual pentru achizitionarea urmatoarelor bunuri (*)/prestarea urmatorului serviciu (*)

Comandat pe (*) / primit pe (*)

Numele consumatorului (consumatorilor)

Adresa consumatorului(i)

Semnatura consumatorului(i) (doar atunci cand este notificat pe hartie)

Data

_______________


(*) Se sterge acolo unde nu este cazul.


_____________________________________________

5. Garantie / raspundere

5.1.

Daca bunurile livrate sau continutul digital furnizat sunt defecte, se aplica reglementarile legale privind garantia; este exclusa cesiunea de creante corespunzatoare. Pretentiile ulterioare – indiferent de motivul legal – sunt excluse, cu exceptia cazului in care urmatoarele paragrafe indica altfel.

5.2.

In cazul unei incalcari a obligatiilor cardinale, adica a unor astfel de obligatii, a caror respectare este deosebit de importanta pentru realizarea scopului contractului, vanzatorul este raspunzator fara limitare pentru daunele cauzate. Vanzatorul este, de asemenea, raspunzator pentru daune cauzate de lipsa proprietatilor garantate, pentru vatamarea vietii, a membrelor sau a sanatatii si pentru pretentii in temeiul Legii privind raspunderea pentru produse. In caz contrar, vanzatorul este raspunzator numai in caz de intentie voita si neglijenta grava. Acest lucru se aplica si reprezentantilor legali si agentilor indirecti ai vanzatorului.

5.3.

In cazul unei raspunderi pentru daune cauzate de incalcarea neglijenta a obligatiilor cardinale, raspunderea vanzatorului se limiteaza la daune tipic previzibile, care, de regula, nu depasesc pretul de achizitie al bunurilor. Daunele care nu s-au produs bunurilor in sine, in special profitul pierdut sau alte pierderi financiare, nu vor fi compensate in acest caz. In masura in care raspunderea vanzatorului este exclusa sau limitata, aceasta se aplica si raspunderii personale a angajatilor, reprezentantilor si agentilor sai.

6. Dispozitii finale

6.1. Locul de jurisdictie si legea aplicabila

Locul de jurisdictie pentru toate revendicarile in legatura cu o comanda este Hamburg, daca clientul nu are resedinta sau resedinta obisnuita in Germania sau s-a mutat acolo sau daca clientul nu este un consumator in sensul sectiunii 12 din Legea germana. Cod civil (BGB). Vanzatorul are, de asemenea, dreptul de a actiona in justitie la locul de jurisdictie generala al clientului. Este dreptul material german care exclude regulile de trimitere.

6.2. Furnizor de subservicii, transfer de contract

Vanzatorul are dreptul de a incredinta in intregime sau partial unor terti prestarea serviciilor convenite in orice moment. In plus, vanzatorul isi poate transfera drepturile si obligatiile din acest contract catre unul sau mai multi terti (transferul contractului).

6.3. Forma text

Acordurile dintre vanzator si un client care se abat de la acesti termeni si conditii trebuie sa fie sub forma de text pentru a fi eficace. Acest lucru se aplica si in cazul renuntarii la cerinta formala.

6.4. Compensarea si cesiunea de creante

Achizitorul poate compensa numai pretentiile care au fost stabilite legal sau acceptate in scris de catre vanzator. Clientul nu are drept de retinere decat daca cererea sa reconventionala se bazeaza pe aceeasi relatie contractuala. Cesiunea de creante ale clientului impotriva vanzatorului necesita acordul prealabil scris al vanzatorului pentru a fi efectiva.

6.5. Stocarea textului contractului

Salvam textul contractului si va trimitem datele comenzii inclusiv termenii si conditiile prin e-mail. Puteti vizualiza comenzile anterioare in contul dvs. de client numai daca creati un cont de client.

6.6. Solutionarea extrajudiciara a litigiilor

Nu participam la o procedura de solutionare a litigiilor in fata unei comisii de arbitraj pentru consumatori. Conform Regulamentului UE nr. 524/2013, suntem obligati sa subliniem ca Comisia Europeana are o platforma de solutionare extrajudiciara a litigiilor online (asa-numita platforma OS) la http://ec.europa.eu/ consumatori/odr/ opereaza.

6.7. Clauza de separabilitate

In cazul in care orice prevedere a acestor termeni si conditii ar fi sau devine ineficienta, aceasta nu va afecta eficacitatea clauzelor ramase. In acest caz, prevederea ineficienta sau inaplicabila ar trebui inlocuita de catre parti cu o prevedere efectiva care se apropie cat mai mult de scopul economic al dispozitiei ineficiente sau inaplicabile. Acelasi lucru este valabil si in cazul unei lacune.

6.8. Modificarea termenilor si conditiilor

Vanzatorul are dreptul in orice moment sa modifice acesti termeni si conditii cu efect pentru viitor.

Stare: august 2021

Aveti intrebari despre abonamentul dvs. sau despre comanda dvs. unica?


Puteti contacta serviciul clienti BRIGITTE in portalul de servicii online sau dupa cum urmeaza:

Telefon*:
Din Germania: 040 – 5555 89 91


Din strainatate: +49 (0) 40 – 5555 89 91


* Luni 7:00 – 20:00, Marti – Vineri 7:30 – 20:00, Sambata 9:00 – 14:00

Prin fax:
Fax: 01805/861 8002 **


** (0,14 €/min. Din reteaua fixa ​​germana, max.0,42 €/min. Din reteaua mobila)
Prin posta :
Serviciul Clienti BRIGITTE, Postfach 20080 Hamburg, Germania

E-mail: [email protected] xabez.ru de