Categorii
Diverse

Cardi B apara trecutul dur de stripper

Cardi B: De la stripteuza la vedeta rap

Cardi B a facut o urcare abrupta. Inainte de cariera ei de rapper, ea a fost initial stripteza. Un trecut despre care vorbeste foarte deschis. Pentru filmul „Hustlers” Cardi B chiar s-a dezbracat impreuna cu starul „Riverdale” Lili Reinhart. Astazi, ea castiga destui bani din cariera ei de rap incat Cardi B poate cumpara 80.000 de dolari in bijuterii pentru copilul ei. Alearga! Intr-un interviu cu Mariah Carey pentru revista „Interviu”, Cardi B si-a aparat trecutul dur de striptease si a spus ca nu a fost niciodata jenata cand oamenii au condamnat-o pentru asta. Toata lumea incepe cu mici, aici poti afla totul despre primele joburi ale vedetelor: 

>>> GALERIE: PRIMELE LOCURI DE LUCRARI ale vedetelor

Cardi B: Trecutul ei de striptease a fost atat de dur

Dar dimpotriva. In interviu, Cardi B a dezvaluit ca a putut invata multe din trecutul ei de striptease, chiar daca a fost destul de greu la inceput: „Cand am fost prima data la un club de striptease, eram total timid. M-am simtit foarte mult Simtit. inconfortabil si jenat. In acest timp am plans mult si m-am gandit ca parintii mei se vor simti umiliti daca ar afla. Dar am nevoie de banii blestemati. Am vrut doar bani pentru a inchiria un apartament, incat am fost atat de disperata sa ies din situatia actuala. ” Si asa a invatat sa devina mai increzatoare in sine: „Atitudinea de striptease este: nu ma jeneaza ca sunt o stripteza. Ma judeci, dar castig mai multi bani decat tine”. 

De acord si cititi mai departe

Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat continut extern de pe Twitter si l-a adaugat la articol in acest moment. www.goodreads.com Inainte de a afisa acest continut, avem nevoie de acordul dvs.  • hqporner

Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu prin intermediul managerului de protectie a datelor. Acest lucru nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pana la urmatoarea revocare.

Sunt de acord ca pe acest site web poate fi afisat continut extern si ca datele personale pot fi transmise catre platforme terte si catre tari terte nesigure. Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor.

Mai increzator prin dezbracare: Cardi B nu este jenat de trecutul ei 

Noua ei incredere in sine a ajutat-o ​​apoi la cariera. Voia sa iasa din clubul de striptease direct la radio. „Am vrut ca oamenii din clubul de striptease sa-mi cante lucrurile si nu doar sa bat din palme pentru mine. Toata lumea mi-a spus ca intr-o zi voi fi faimos pentru ca am o personalitate atat de grozava si imi place sa interpretez. Intotdeauna s-a simtit ca totul A fost doar un vis mare si nu am vrut doar sa-mi urmaresc visele. Astazi le spun mereu fanilor mei: Daca muncesti din greu, se poate implini pentru ca s-a implinit pentru mine.” Cardi B este cu adevarat un sef! 

De acord si cititi mai departe

Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat continut extern de pe Instagram si l-a adaugat la articol in acest moment. Inainte de a afisa acest continut, avem nevoie de acordul dvs. Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu prin intermediul managerului de protectie a datelor. Acest lucru nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pana la urmatoarea revocare.

Sunt de acord ca pe acest site web poate fi afisat continut extern si ca datele personale pot fi transmise catre platforme terte si catre tari terte nesigure. Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor. www.instructables.com

mai multe pe subiect

  • Cardi B inspirat de Shirin David?
  • Cardi B: Atat cheltuieste pe teste corona