Categorii
Sape

Dovada: eliminarea definitiva a vizualizarilor false si a stirilor false

Pictograma de credit: Yoshi

Internetul este plin de continut, iar continutul video creste mai repede ca niciodata. Cu totii am vazut videoclipuri virale, sunt peste tot de la retelele de socializare la stiri si devin din ce in ce mai obisnuite in fiecare zi. Cu totii ne-ar placea sa credem ca vedem si vizionam doar continutul pe care il dorim, dar cu adevarat?

Chiar daca cautati un videoclip, rezultatele de top care apar au fost puse acolo in mod intentionat de algoritmul unei platforme. Majoritatea oamenilor raman de obicei la prima pagina de rezultate, urmarim videoclipurile cu cele mai multe vizionari si cu cele mai multe aprecieri.

Array

La urma urmei, acestea trebuie sa fie cea mai apropiata potrivire cu cautarea noastra si cele mai de incredere videoclipuri, nu?

Din pacate, acest lucru nu este neaparat adevarat. In lumea videoclipurilor, vizionarile sunt bani. Creatorul de continut este doar o parte interesata sa creeze mai multe vizualizari.

Array

Au nevoie de mai multe vizualizari pentru ca canalul lor sa creasca, cu cat primesc mai multe vizualizari, cu atat ar trebui sa faca mai multe venituri, ceea ce la randul lor ii ajuta sa-si castige existenta si sa finanteze mai mult continut.

Agentii de publicitate vor plati tarife mai mari pentru continutul popular alaturi de spectatorii implicati. Deci, este in interesul platformei sa va asigurati ca continutul cu un numar mare de vizualizari este clasat mai sus, astfel incat sa fie vazut si mai mult.

Array

Asadar, daca continutul are nevoie de vizualizari pentru a putea fi vazut mai mult, acest lucru pune intrebarea cum obtine primele vizualizari necesare pentru a incepe turul sau pe internet? Inceputul calatoriei nu este intotdeauna atat de inocent pe cat ai crede. Devine din ce in ce mai ieftin si mai usor de cumparat vizualizari false, indiferent daca provin de la roboti sau de la ferme de vizualizare, este o modalitate rentabila de a porni vizualizarile de continut si este adesea modul in care continutul precum stirile false devine atat de popular. Acest lucru cauzeaza o problema la nivel de industrie pentru toti cei implicati.

Vizualizarile false influenteaza ceea ce vedem pe internet, chiar si atunci cand cautam. Avem tendinta de a urmari continutul care ni se prezinta mai intai, deoarece presupunem ca este cel mai apropiat de ceea ce dorim, cu toate acestea, sutele de mii de vizionari pe care le vedeti pe videoclipuri ar fi putut fi foarte bine cumparate. Continutul pe care ati dorit cu adevarat sa-l urmariti este undeva mai jos in lista, deoarece vizualizarile sale si, in cele din urma, veniturile sale, nu sunt la fel de mari.

Proof-of-View (PoV) ™ in asteptare a brevetului Verasity va elimina vizualizarile false. PoV ™ este activat prin intermediul tehnologiei blockchain pentru a oferi valori adevarate si corecte ale audientei. Valorile audientei corecte, sigure si audibile sunt esentiale nu numai pentru creatorii de continut, agentii de publicitate si marci, ci si pentru spectatori.

Orice tip de continut poate fi evaluat cu precizie si fiecare vizualizare poate fi verificata. Deoarece POV ™ este stocat pe Verasity Blockchain, acesta este rezistent la manipulare. Este timpul sa stergeti definitiv vizualizarile false.

Fara vizualizari false, ne putem asigura ca se produce continut de calitate superioara, deoarece poate fi monetizat in mod echitabil. De asemenea, este mai usor pentru spectatori sa descopere continut mai bun, mai rapid, deoarece vad continut recomandat pe care comunitatea l-a vizionat cu adevarat. Fiecare vizualizare, like, comentariu si partajare va face o diferenta reala pentru un canal.

Creatorii se pot bucura de conditii de concurenta echitabile fara teama de a fi depasiti sau vizati de cineva care nu joaca corect. Continutul lor va fi clasificat de comunitate si, deoarece adevarata valoare a continutului lor poate fi stabilita, isi pot genera bani cu mult mai eficient continutul.

Agentii de publicitate si marcile stiu ca primesc vizionari implicate, deoarece spectatorii opteaza pentru vizionarea anunturilor. Industria publicitatii este alimentata de valori care provin din optiuni costisitoare ale unor terte parti, care nu au transparenta si nicio garantie de precizie. POV ™ ofera valori reale si precise, astfel incat nu mai este nevoie de intermediari. La randul sau, acest lucru inseamna ca mai multi bani pot merge direct la creatori si spectatori.

Tehnologia POV ™ a Verasity inseamna ca putem asigura o relatie comerciala corecta si directa intre creatorii de continut, agentii de publicitate, marci si spectatori, exact asa cum ar trebui sa fie.

Alaturati-va comunitatii noastre:

Daca doriti sa va alaturati conversatiei despre Verasity, va rugam sa urmati diferitele noastre conturi de mai jos!

Site-ul web: https://verasity.io

Telegrama: http://t.me/verasitychat

Twitter: https://twitter.com/verasitytech

Facebook: https://facebook.com/verasitytech

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/verasity

Reddit: https://www.reddit.com/r/verasity