Categorii
Diverse

DSDS 2021: Asta se va schimba

DSDS 2021 cu un alt sistem de turnare!

S-a dezbatut aprins, acum este realitate: vor fi castinguri online pentru noul sezon DSDS ! RTL explica principiul dupa cum urmeaza: „Va puteti imagina castingul nostru online ca un apel video prin WhatsApp sau Skype. Foarte simplu. Si noul nostru casting online este plin de avantaje pentru dvs.: Nu trebuie sa calatoriti in plus. Poate dura locul oriunde! „

Gata cu castingurile live DSDS?

Fanii sunt confuzi. Nu vor mai exista castinguri live in fata juriului in viitor ? Juriul sef Dieter Bohlen da totul clar printr-un mesaj video pe Instagram si explica viitoarele modificari DSDS : „Oameni, trebuie sa corectez ceva pentru o clipa. Multi cred intr-un fel ca aceste piese nu mai exista. Se citeste:„ Doar online „Numai online”. Precastingurile, aceste castinguri fara juriu, unde va puteti prezenta, sunt inca in curs.

Nu exista schimbari majore

Asa ca fanii pot rasufla usurati. DSDS Dumnezeu Dieter Bohlen face clar din nou la sfarsitul videoclipului sau: „Piesele turnate din dreapta cu juriul, de exemplu , cu mine, ei vor continua bineinteles Ei vor fi , de asemenea minunat dsds piesele turnate vor ramane asa cum au fost intotdeauna. standardexpress.online .  • pcgarage

, Amin. ”
DSDS 2021 se confrunta, de asemenea, cu o alta intrebare: ce jurati vor judeca participantii la casting pentru noul sezon?

Juriul pentru DSDS 2021 este inca deschis

Inca nu se stie cine va ocupa locurile de pe scaunele juratilor, pe langa Dieter Bohlen, in noul sezon DSDS . Dupa ce starul pop Florian Silbereisen l-a inlocuit pe cantaretul Xavier Naidoo ca jurat invitat la DSDS, a fost imediat clar ca aceasta a fost doar o excursie de o singura data. De asemenea, ramane de vazut daca favoritul DSDS Pietro Lombardi si dansatorul profesionist Oana Nechiti vor fi membri ai juriului la DSDS 2021 .

Mai multe stiri si interviuri vedete gasiti in actualul BRAVO, pe care le puteti cumpara de la chiosc sau pur si simplu le puteti comanda online in magazinul web BRAVO de acasa!

De acord si cititi mai departe

Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat continut extern de pe Instagram si l-a adaugat la articol in acest moment. Inainte de a afisa acest continut, avem nevoie de acordul dvs. Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu prin intermediul managerului de protectie a datelor. Acest lucru nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pana la urmatoarea revocare.

Sunt de acord ca pe acest site web poate fi afisat continut extern si ca datele personale pot fi transmise catre platforme terte si catre tari terte nesigure. Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor. thecityopenforum.co.uk

mai multe pe subiect

  • DSDS (Germania cauta superstar)
  • Dieter Bohlen in noul juriu „Supertalent”.
  • Dieter Bohlen: Michael Jackson este un gigant!
  • Dieter Bohlen: „Toti castigatorii Voice trebuie sa conduca din nou un taxi”
  • TV si seriale
  • DSDS

! ->! ->! ->