Categorii
Diverse

iPhone SE 2: Toate informatiile despre noul telefon mobil Apple

iPhone SE 2: Lansare si inceperea vanzarilor

Dupa ceea ce parea o asteptare infinit de lunga, pe 15 aprilie, Apple a dezvaluit in sfarsit secretul iPhone SE 2, care va fi lansat  pe piata sub numele de iPhone SE . Cel mai recent produs Apple poate fi precomandat din 17 aprilie la ora 14:00, iar iPhone SE (2020) va fi disponibil incepand cu 24 aprilie. 

Cat costa iPhone SE 2?

Modelele SE (editia speciala) de la gigantul tehnologic sunt telefoane mobile ieftine, cu performante stabile si caracteristici bune , iPhone SE 2 nu face exceptie. Apple a anuntat pretul la lansarea produsului, incepand de la 479 de euro , atat costa iPhone SE (2020) cu 64 GB de stocare. Veti obtine 128 GB de stocare pentru 529 de euro, iar pentru 256 GB de stocare trebuie sa cheltuiti 649 de euro . O alternativa buna la telefoanele mobile scumpe , care acum costa adesea mai mult de 1.000 de euro!

Ce culoare ai vrea? iPhone SE (2020) este disponibil pe negru, alb si rosu. Apple

Design + tehnologie pentru iPhone SE 2

Designul iPhone SE (2020) aminteste de iPhone 8, Apple a optat pentru un  ecran de 4,7 inci si are la dispozitie culorile alb, negru si rosu . Pentru ca utilizatorii sa poata face fotografii bune cu camera telefonului mobil, Apple se bazeaza pe o camera cu un senzor de 12 MP si pe functii precum modul portret, efecte de lumina placute si multe altele. In interior se afla cipul rapid  A13 Bionic din seria iPhone 11, in loc de Face ID, Touch ID este folosit cu butonul de pornire . www.meijindao.com  • planetromeo

 

Noul telefon mobil este succesorul iPhone SE

Noul iPhone SE 2 este succesorul iPhone SE , asa ca nu este prima data cand Apple lanseaza un iPhone la pret accesibil. Predecesorul SE 2, iPhone SE, a fost introdus de Apple in martie 2016 si scos din gama in septembrie 2018. Pentru succesorul din 2020, Apple nu are un nume complet nou si aduce noul model pe piata ca iPhone SE  .

Mai multe stiri si interviuri vedete gasiti in actualul BRAVO, pe care le puteti cumpara de la chiosc sau pur si simplu le puteti comanda online in  magazinul web BRAVO de acasa!

De acord si cititi mai departe

Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat continut extern de pe Instagram si l-a adaugat la articol in acest moment. Inainte de a afisa acest continut, avem nevoie de acordul dvs. Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu prin intermediul managerului de protectie a datelor. Acest lucru nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pana la urmatoarea revocare.

Sunt de acord ca pe acest site web poate fi afisat continut extern si ca datele personale pot fi transmise catre platforme terte si catre tari terte nesigure. Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor.

  • Telefon mobil si jocuri
  • mobil

! ->! ->! ->