Categorii
Diverse

Liam Payne: De aceea este din nou singur!

Liam Payne: De aceea este din nou singur!

Cantaretul „One Direction” Liam Payne si modelul Maya Henry s-au logodit timp de zece luni si au fost un cuplu timp de aproape trei ani. Acum totul s-a terminat. In podcastulJurnalul unui CEO ”, Liam Payne a discutat cu gazda Steven Bartlett despre statutul sau de relatie si a renuntat la faptul ca este din nou singur! „Da, sunt din nou singura si ma enerveaza ca relatia nu a functionat. Nu am fost niciodata bun in relatii pana acum”, a spus muzicianul. Dar de ce este asta? Liam a fost capabil sa ofere un raspuns prompt.„E vina mea. Pur si simplu nu am aratat cea mai buna versiune a mea si trebuie sa lucrez la asta acum. Trebuie sa lucrez mai intai pe mine inainte de a ma putea intoarce impreuna cu cineva”, a spus cantareata. Aceasta este o atitudine buna. giphy.com Numai atunci cand esti in pace cu tine insuti esti cu adevarat deschis catre o relatie de durata .  • hbo go
Pentru ca relatiile sunt munca si compromis. 

Cele mai de succes vedete muzicale din lume in prezent

De acord si cititi mai departe

Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat continut extern de pe Instagram si l-a adaugat la articol in acest moment. Inainte de a afisa acest continut, avem nevoie de acordul dvs. Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu prin intermediul managerului de protectie a datelor. Acest lucru nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pana la urmatoarea revocare.

Sunt de acord ca pe acest site web poate fi afisat continut extern si ca datele personale pot fi transmise catre platforme terte si catre tari terte nesigure. Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor.

Liam Payne: Planuri noi?

Se va concentra acum Liam complet asupra carierei sale muzicale ? Liam Payne, in varsta de 27 de ani, vorbeste in mod repetat despre o reuniune din „ One Direction ”, iar acum Liam a vorbit din nou cu Harry Styles despre revenirea trupei intr-un apel telefonic . www.indiegogo.com Vor reveni in curand muzicienii talentati impreuna pe scena? Sau se va concentra Liam Payne pe cariera sa solo pentru moment? Ramane incitant!