Categorii
Diverse

Repetare GNTM 2017: Iata episoadele complete!

Ati ratat un intreg episod din GNTM 2017 ? Fara stres, dragi fani top model! La urma urmei, pentru asta este repetitia . Va vom spune unde si cand puteti viziona episoadele complete ale German’s Next Topmodel la TV si online ulterior. 

Repetarea GNTM: episoade intregi la televizor

O repetitie GNTM direct pe ProSieben, din pacate, nu este prevazuta in Free TV. Cu toate acestea, daca aveti un abonament Sky, puteti viziona episoadele complete ale GNTM 2017 pe postul subsidiar ProSieben Fun

Iata datele pentru primele repetari GNTM din prezentarea generala:

  • GNTM 2017 repetarea episodului 1 : 11 februarie, 15:30 si 12 februarie, 3:00 a.m.
  • Episodul 2 : 18 februarie, 16:20 si 19 februarie, 3:45 a.m.
  • Episodul 3 : 25 februarie, 16:20 si 26 februarie, 2:40 a.m.
  • Episodul 4 : 4 martie, 16:15

Toate celelalte date pentru repetarile GNTM vor fi adaugate de indata ce sunt cunoscute. vin.gl  • cv europass

 

De acord si cititi mai departe

Pentru a spune aceasta poveste, echipa noastra editoriala a selectat continut extern de pe Instagram si l-a adaugat la articol in acest moment. Inainte de a afisa acest continut, avem nevoie de acordul dvs. Va puteti revoca oricand consimtamantul, de exemplu prin intermediul managerului de protectie a datelor. Acest lucru nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pana la urmatoarea revocare.

Sunt de acord ca pe acest site web poate fi afisat continut extern si ca datele personale pot fi transmise catre platforme terte si catre tari terte nesigure. Mai multe informatii pot fi gasite in declaratia noastra de protectie a datelor.

Repetitie GNTM: intreg episodul online sau in fluxul live 

Din moment ce, din pacate, nu toata lumea se poate trata cu o repetare GNTM pe Sky, exista desigur si optiunea de a viziona episoade intregi online sau in fluxul live .

Daca doriti sa vedeti castingul cu viitoarele modele de top din mers in acelasi timp cu premiera, ar trebui sa utilizati fluxul live ProSieben . Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati scurt si, spre deosebire de aplicatia 7TV, toata distractia este gratuita!

Cei care, din pacate, nu au niciodata timp de GNTM joia, pot urmari repetitia si online. Dupa prima difuzare, intregul episod din Next Top Model din Germania poate fi accesat online ca flux timp de cel putin sapte zile. Intr-o saptamana intreaga, fiecare fan de top ar trebui sa gaseasca o mica fereastra de timp pentru a vedea repetarea GNTM 2017 😉

Toate noutatile despre GNTM 2017 pot fi gasite pe pagina noastra mare de prezentare generala!

Acum Stiri BRAVO gratuit pe WhatsApp si pe Facebook Messenger!

  • TV si seriale
  • GNTM
  • Urmatorul model de top al Germaniei

! ->! ->! ->