Categorii
Diverse

YouTube: Cum explica „61M MinutenSex” | BRIGITTE.de

Suflare, degete, lins – nu asta se spune? Cei doi o fac. Pe canalul de YouTube „61M MinutenSex”, Jan si Gianna explica despre ce este sexul – si, de asemenea, revolutioneaza educatia.

Jan si Gianna explica – pe internet

© 61MinutesSex

Totul a inceput pe o canapea dintr-un apartament cu un dormitor. Intre faruri, cabluri si microfon, educatorul sexual Jan Winter vorbeste despre sexul oral la femei si il transforma intr-un videoclip pentru YouTube pe care nu il urmaresc 50 de persoane.

Trei ani mai tarziu, lumea lui Jan Winter arata diferit. Cu studentul Gianna Chanel alaturi, filmeaza aproximativ trei videoclipuri pe saptamana intr-un studio. In fata camerei, cei doi discuta daca cineva ar trebui sa inghita sperma, arata cum sa imbrace prezervativul cu maner de lemn, sa dea sfaturi despre cum sa-si satisfaca iubita – si astfel sa ajunga la milioane de adolescenti si adulti. Reteta ei pentru succes: un dialog serios cu publicul, cunostinte aprofundate si discutii informale. In interviu, cei doi vorbesc despre nesiguranta in sex, capcanele YouTube si viitorul educatiei.

BRIGITTE: Exista mult sex pe internet – ce ai de oferit si ceilalti sa nu ofere?

Gianna: Seriozitate si anonimat. Telespectatorii ne pun intrebari care intereseaza multa lume si raman nedetectati. Si oferim cunostinte concrete, nu sexualitate vizualizata, ca multe altele. Si cunostintele pot fi puse direct in practica.

Jan: Inca ne apropiem de public foarte personal. Nu are rost sa dai raspunsuri corecte din punct de vedere tehnic pe care privitorul nu le poate intelege. Este vorba despre a oferi sprijin in rezolvarea problemelor sexuale.

Ideile tale pentru videoclipuri vin din contactul cu publicul?

Jan: Acum exclusiv. La inceput ne-am dezvoltat propriile idei. De-a lungul timpului, insa, interactiunea cu publicul a devenit atat de buna incat filtrem doar ce subiecte sunt deosebit de solicitate. Ne orientam in acest sens si dezvoltam continutul videoclipurilor partial impreuna cu spectatorii. Vom cerceta ceea ce ii intereseaza cu adevarat. Pentru ca nu are sens sa coplesesti la intamplare pe cineva cu informatii. Continutul ar trebui sa se bazeze pe ceea ce publicul doreste cu adevarat sa stie.

Cui vrei sa ajungi cu videoclipurile tale?

Gianna: Desigur, ideea a fost sa se adreseze tinerilor. Dar cu adevarat, oamenii de toate varstele si genurile ii ajungem prin canalul nostru.

Jan: Am considerat ca trebuie sa ne concentram mai intai pe tineri si astfel sa punem bazele. Dar tot nu vrem sa excludem persoanele mai experimentate sexual.

Jan si Gianna explica orgasmul la femei pe YouTube

Ce intrebari isi pun adultii?

Jan: De exemplu, te intrebi cum poti aduce mai multa varietate vietii tale amoroase. Astfel incat sexul sa poata fi comparat cu ceea ce au avut la inceput. Avem acum foarte multi telespectatori intre 45 si 60 de ani. Sunt si oameni de peste 70 de ani. Aparent, chiar si la varsta adulta, multi nu stiu la cine sa apeleze.

Unii parinti considera ca este incomod sa-si educe copiii. Ai de gand sa faci asta acum?

Gianna: Partial. wiki-spirit.win In tinerete am fost reticent sa-mi intreb parintii despre diferite lucruri. • digi sport 1 live
 • alina plugaru
 • filme online subtitrate
 • liviu varciu
 • gazeta sporturilor
 • mercedes
 • boosteroid
 • mega mall
 • teamviewer
 • inmh radar
 • converter
 • pantofi cu toc
 • meteoblue
 • solitaire games
 • auchan
 • abba
 • antenaplay
 • skype download
 • mediafax
 • impozit auto

A fost jenant. Pe atunci mi-as fi dorit un canal ca cel pe care l-am construit acum.

Jan: Prevenirea riscurilor in timpul educatiei sexuale si corporale sunt subiecte pe care multi parinti inca le pot comunica. Dar a vorbi despre placere – simtirea, influentarea si cresterea placerii – este adesea dificil chiar si pentru oamenii deschisi. De aceea, publicul se simte ca acasa la noi. Isi dau seama ca este vorba si de pofta lor.

Tinerii au nevoie de o educatie mai buna astazi?

Gianna: Te confrunti cu subiectul sexului mai mult ca niciodata astazi. Se arata in toate mass-media, totul este sexualizat. In spatele acestui lucru, insa, lipseste explicatia. Prin urmare, este foarte important.

Exista lucruri pe care tinerii nu trebuie sa le cunoasca inca?

Ianuarie: Informatiile despre sex ii ajuta pe tineri sa proceseze ceea ce vad la televizor, pe internet sau in publicitate. Retinerea informatiilor sau transformarea lor in tabu tinde sa creasca interesul pentru ea. Incercam sa tinem cont de acest lucru in toate subiectele, ramanand deschisi la toate intrebarile. Un exemplu: in urma cu ceva timp, multi telespectatori ne-au intrebat ce sa facem cand sfincterul se rupe. Ne-am intrebat de unde vine acest interes concentrat si am continuat. A iesit ca un alt YouTuber a povestit despre un muschi sfincterian rupt. A lasat publicul intrebandu-se ce este de fapt. Cat de des se intampla asta? Ce sa fac atunci? Am raspuns la aceste intrebari. Apoi subiectul a fost rezolvat.

„61M MinutenSex” ofera fetelor si femeilor sfaturi despre cum sa se masturbeze

In videoclipurile tale vorbesti despre degetul si inghitirea esperma. Ti-e greu uneori sa fii serios?

Jan: Bineinteles ca si noi ne distram uneori. Dar este intotdeauna despre a lua publicul in serios – ceea ce nu inseamna ca nu te poti distra. Dimpotriva.

Gianna: Cu primele videoclipuri am ezitat sa spun lucrurile atat de deschis. Dar asta se va schimba in timp. Acum este complet normal.

Care sunt planurile tale de viitor?

Gianna: „61M MinutenSex” a fost de fapt destinat ca titlu de carte. Dar pentru asta aveam nevoie mai intai de un public si il avem acum. Planificam carti pentru diferite grupuri tinta, pentru telespectatorii nostri tineri si oarecum mai in varsta, pentru femei si barbati.

Jan: Planificam, de asemenea, o carte despre sex cu practici si tehnici extraordinare, despre fetisuri poate si despre sex cu deficiente de tot felul. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care dorim sa le facem in prealabil – de exemplu forumul care este in prezent fiind infiintata. Spectatorii nostri pot face schimb de idei mai bine acolo. Cei cu experienta le dau sfaturi celor mai mici si noi moderam. wiki-triod.win

Interviu: Luisa Koneke

#Subiecte

 • youtube
 • Dragoste
 • aparat foto