Categorii
Diverse

Test si comparatie casti cu anulare a zgomotului 2021: cele mai bune 11 modele

Majoritatea producatorilor cunoscuti ofera in prezent casti cu anulare activa a zgomotului extern. Aceste modele, care se caracterizeaza prin functia de anulare a zgomotului , sunt minunate potrivite pentru utilizare la birou, in tren sau in avion.

Dar ce casti cu anulare a zgomotului sunt cele mai bune pentru tine si la ce ar trebui sa fii atent cand alegi? Aici, pe aceasta pagina, veti gasi un ghid cuprinzator de cumparare care va va raspunde la toate intrebarile.

De asemenea, am realizat o prezentare generala a celor mai bune 11 casti de anulare a zgomotului de la Sony, Bose, Beats si alti producatori de top. Asa ca veti gasi imediat modelul potrivit!

Cele mai bune 4 casti cu anulare a zgomotului intr-o comparatie detaliata

Casti wireless Bose QuietComfort 35 II

greutate

240 g

scopul livrarii

Cablu de incarcare USB, cablu audio, carcasa de transport

Durata de viata a bateriei

20 h

Controlul aplicatiei

particularitatile

Amazon Alexa prin control vocal, cuplare Bluetooth si NFC, Asistent Google La oferta Disponibil la 214,00 € 189,99 € 319,97 €

Casti BLAUPUNKT HPB 200 cu anulare a zgomotului

greutate

220 de grame

scopul livrarii

Casti, geanta de depozitare, cablu de conectare, cablu de incarcare USB-C

Durata de viata a bateriei

26 de ore

Controlul aplicatiei

particularitatile

Pliabil, microfon Vezi oferta Disponibil la 149,94 € Verificare pret Verificare pret

Casti Sony wireless de inalta rezolutie WH-1000XM2

greutate

275 g

scopul livrarii

Cablu de incarcare USB, cablu audio, carcasa de transport, adaptor de priza pentru aeronave

Durata de viata a bateriei

30 h

Controlul aplicatiei

particularitatile

Aplicatie Connect, Smart Listening, adaptare automata la zgomotul ambiental Oferta Disponibil la 439,00 EUR 247,11 EUR 203,37 EUR

Casti Sennheiser HD 4.50 BTNC

greutate

222 g

scopul livrarii

Cablu de incarcare USB, cablu audio, carcasa de transport, mufa in unghi drept

Durata de viata a bateriei

25 h

Controlul aplicatiei

particularitatile

anulare inchisa a zgomotului, asociere NFC rapida, operare intuitiva Vezi oferta Disponibil la 122,72 EUR 219,92 EUR Verificati pretul Figura

Cum

lucram

Modelul Casti wireless Bose QuietComfort 35 II BLAUPUNKT HPB 200 Casti cu anulare a zgomotului Sony Casti wireless de inalta rezolutie WH-1000XM2 Casti Sennheiser HD 4.50 BTNC

greutate

240 g 220 grame 275 g 222 g

scopul livrarii

Cablu de incarcare USB, cablu audio, husa de transport pentru casti, geanta de depozitare, cablu de conectare la intrare, cablu de incarcare USB-C Cablu de incarcare USB, cablu audio, carcasa de transport, adaptor de priza pentru aeronave Cablu de incarcare USB, cablu audio, carcasa de transport, dop in unghi drept

Durata de viata a bateriei

20 h 26 h 30 h 25 h

Controlul aplicatiei

particularitatile

Amazon Alexa prin control vocal, cuplare Bluetooth si NFC, Asistent Google pliabil, aplicatie de conectare a microfonului, ascultare inteligenta, adaptare automata la zgomotul ambiental, anulare inchisa a zgomotului, asociere NFC rapida, operare intuitiva Disponibil la Go to offer Mergi la ofer Go to offer Mergi de oferit 214 , 00 189,99 € 319,97 € 149,94 € Verificati pret Verificati pret 439,00 € 247,11 € 203,37 € 122,72 € 219,92 € Verificati pret

Alte produse practice pentru tot ce are de-a face cu castile

Casti, casti bluetooth, casti fara fir

1. Casti wireless Bose QuietComfort 35 II

Castile wireless Bose QuietComfort 35 sunt un model care a fost deja recunoscut drept castigator al testului de multe reviste pentru consumatori si este acum disponibil intr-o a doua versiune revizuita. Aceasta inseamna ca beneficiati de reducerea zgomotului de prima clasa si de cuplare convenabila prin Bluetooth sau NFC. Castile Bose nu se caracterizeaza numai printr-o buna suprimare activa a zgomotului, ci si prin anunturi vocale de sprijin in multe limbi diferite.

Deci, daca folosesti Amazon Alexa, de exemplu, poti accesa aceste casti, ceea ce este foarte practic. Totusi, cel mai bun lucru este ca beneficiati si de muzica fara fir, Bose specificand durata de viata a bateriei de pana la 20 de ore.

Daca optati pentru castile wireless Bose QuietComfort 35, se recomanda, de asemenea, sa descarcati aplicatia gratuita Bose Connect pe smartphone. Aceasta inseamna ca este usor posibil sa activati functii suplimentare si, de asemenea, sa activati functii precum Music Share. Aceasta inseamna ca muzica care este redata in prezent de castile Bose poate fi partajata cu usurinta cu alti utilizatori.

Concluzie privind castile wireless Bose QuietComfort 35

Cu aceste casti de la Bose nu ati gresit daca sunteti in cautarea unui model de inalta calitate care sa ofere o reducere foarte buna a zgomotului si, de asemenea, caracterizat de multe functii moderne care nu se regasesc la alte modele. In acest context, accentul este pus pe aplicatia Connect usor de utilizat si pe caracteristici precum Music Share.

2. Casti BLAUPUNKT HPB 200 cu anulare a zgomotului

Castile BLAUPUNKT HPB 200 cu anulare a zgomotului se afla in gama de preturi medii si ofera tehnologie activa de anulare a zgomotului. Aceasta filtreaza zgomotul enervant de pe strada sau alte zgomote ambientale enervante pana la un volum de 30 de decibeli. Acestea sunt casti cu functionalitate Bluetooth, astfel incat sa puteti asocia dispozitivul cu un smartphone sau o tableta. Exista un cablu audio de linie pe care il puteti utiliza atunci cand bateria este descarcata. Retineti, totusi, ca in acest caz functia de anulare a zgomotului nu functioneaza.

Dupa cum afirma producatorul, cu acest model cu anulare a zgomotului beneficiezi de o durata de viata a bateriei de pana la 25 de ore. Confortul general de purtare este descris foarte bine si de testerii care au incercat deja acest dispozitiv. Castile sunt realizate cu spuma foarte moale. Umerasul pentru casti pe care mizeaza producatorul Blaupunkt pe aceasta versiune ofera si un efect ergonomic.

Un microfon incorporat este, de asemenea, disponibil pentru a permite apeluri telefonice fara interferente. Acest lucru asigura, de asemenea, o calitate buna a sunetului si o transmisie vocala, ceea ce nu trebuie neglijat daca asumati aceasta functie pe castile dvs. cu anulare a zgomotului.

Concluzie privind castile cu anulare a zgomotului BLAUPUNKT HPB 200

Castile cu anulare a zgomotului BLAUPUNKT HPB 200 impresioneaza prin raportul echilibrat pret/performanta. Datorita Bluetooth, puteti calatori fara fir si puteti beneficia de o durata de viata a bateriei de pana la 25 de ore. Cu o greutate de doar 220 de grame, castile abia se observa, iar pachetul de livrare include un cablu audio, un cablu de incarcare USB-C si o geanta practica de depozitare.

3. Casti Sony Wireless de inalta rezolutie WH-1000XM2

Pe langa modelele de la producatorul Bose, versiunile de la marca japoneza Sony sunt recomandate si in legatura cu castile, care se caracterizeaza printr-o buna supresie a zgomotului. De exemplu, castile Sony WH-1000XM2 , care sunt oferite la un pret similar cu modelul Bose pe care vi l-am prezentat mai sus pe primul loc, sunt evaluate foarte bine .

Cu aceste casti, aplicatia Connect merita o mentiune pozitiva. Acelasi lucru este valabil si pentru calitatea suprimarii active a zgomotului si durata de viata a bateriei. Dupa cum afirma Sony, aceasta inseamna pana la 30 de ore, cu conditia ca dispozitivul de stocare a energiei sa fi fost incarcat complet, ceea ce este posibil prin USB.

Ca forma alternativa de operare, Sony a integrat si o optiune tactila pentru castile drepte in acest model. In acest fel, elementele de comanda individuale pot fi usor accesibile si functiile de baza pot fi selectate. Prin urmare, este posibil sa schimbati titlul, sa reglati volumul sau sa preluati apeluri fara probleme.

Concluzie cu privire la castile Sony WH-1000XM2

Indiferent daca va place sa calatoriti cu avionul sau doriti sa va asigurati cea mai buna bucurie de muzica posibila intr-un birou in plan deschis – datorita castilor Sony WH-1000XM2, va puteti asigura cu usurinta acest lucru cu ajutorul anularii adaptive a zgomotului. Nu numai manopera de calitate este la un nivel foarte bun, ci si pachetul de accesorii trimis de Sony. Asa ca nu vei gasi doar un adaptor potrivit pentru avion, ci si o geanta cu cablu in care castile pot fi usor transportate.

4. Casti Sennheiser HD 4.50 BTNC

Produsele audio de la renumitul producator Sennheiser sunt printre cele mai bune articole disponibile in acest segment in intreaga lume. Sennheiser nu ofera doar microfoane, ci si casti cu suprimare activa a zgomotului. Un model deosebit de bun este castile Sennheiser HD 4.50 BTNC , care sunt disponibile la mai putin de 150 EUR.

Deci, daca va asteptati la o casca inchisa acustic si va descrieti ca un iubitor de muzica mobil care doreste sa asigure un sunet puternic in miscare, atunci aceste casti de la Sennheiser ar putea fi cu adevarat foarte bune pentru dvs. Sennheiser numeste suprimarea activa a zgomotului NoiseGuard. Astfel, te poti bucura de muzica oriunde, indiferent daca stai la birou, de exemplu, sau vrei sa planifici o calatorie cu trenul.

Mai ales daca ati avut deja experiente pozitive cu calitatea solida a sunetului de la Sennheiser, va puteti astepta la rezultate similare in ceea ce priveste sunetul cu aceste casti. In plus, exista si libertate maxima, deoarece nu trebuie luat in considerare niciun cablu. Acest model este echipat cu cele mai recente codecuri precum si Bluetooth 4.0, astfel incat sa se poata asigura cea mai buna compatibilitate posibila cu toate sursele audio. Prin urmare, conexiunea rapida poate fi implementata nu numai prin NFC, ci si intotdeauna convenabil prin Bluetooth.

Concluzie privind castile Sennheiser HD 4.50 BTNC

Aceste casti, care au fost proiectate intr-un design circumaural, ofera o durata de viata a bateriei de pana la 25 de ore si toate cerintele tehnice pentru a asigura o buna anulare activa a zgomotului. Ca o alternativa mai ieftina in comparatie cu modelele de la Sony si Bose care au fost deja prezentate, aceasta versiune poate fi vazuta cu siguranta.

5. Casti Bose QuietComfort 25 Acoustic Noise Cancelling

O alta casti cu anulare buna a zgomotului poate fi gasita si in oferta producatorului Bose ca alternativa semnificativ mai ieftina. Acesta este modelul Bose QuietComfort 25 Acoustic , care costa aproximativ jumatate din versiunea mai mare de 35 si ofera in continuare functii bune.

Aceste casti circumaurale de la Bose convin cu un design de sunet bun si o experienta de sunet solida. Mai ales in ceea ce priveste confortul si manopera, acest model este si el la un nivel foarte inalt. Multi consumatori care au incercat deja Bose QuietComfort 25 Acoustic lauda si buna anulare activa a zgomotului de care veti beneficia cu acest model. Astfel, o bucurie netulburata de muzica este intotdeauna asigurata.

Aceste casti sunt foarte potrivite pentru dispozitivele Apple si au fost special optimizate. Desigur, este posibil si fara probleme ca Bose QuietComfort 25 Acoustic sa poata fi combinat cu produse si surse audio de la alti producatori. Designul optimizat pe care Bose l-a putut stabili aici este, de asemenea, foarte interesant. Datorita benzii special concepute pentru cap si pernitele pentru urechi, castile se cuibaresc pe cap, facandu-le foarte confortabile de purtat.

Concluzie privind castile acustice Bose QuietComfort 25

Daca modelele de casti de la producatorul Bose vin la indoiala pentru dvs., desi pretul flagship-ului QC35 este prea mare pentru dvs., veti beneficia de Bose QuietComfort 25 Acoustic dintr-o varianta mult mai atractiva, care vine si cu o carcasa compacta pentru transport sigur la tine este trimis acasa.

6. Casti supraear wireless Beats Studio3

Beats, care face parte din grupul iPhone Apple de cativa ani, produce si casti de inalta calitate cu suprimare activa a zgomotului. Daca sunteti interesat de un model care ofera module circumaurale, nu veti face o greseala cu castile supraear wireless Beats Studio3.

Beats Studio3 wireless ofera un sunet excelent si, datorita tehnologiei PURE ANC, de asemenea , garanteaza un rezultat bun de anulare a zgomotului. Aceasta functie detecteaza automat zgomotele exterioare si le suprima in cateva milisecunde. Nici macar nu este necesar sa faceti setari individuale in ceea ce priveste redarea muzicii, ceea ce este intr-adevar foarte practic.

Pentru un sunet foarte bun, aceste casti sunt ecranate optim, ceea ce este valabil si pentru confortul la purtare. Pentru aceasta, producatorul Beats foloseste pernite pentru urechi extrem de moi, care ofera o buna ventilatie. Acelasi lucru este valabil si pentru potrivirea flexibila, astfel incat purtarea acesteia pe o perioada mai lunga de timp sa nu fie deloc o problema.

Concluzie privind castile supraear wireless Beats Studio3

Asociati, porniti si conectati – toate acestea se realizeaza in cativa pasi simpli cu castile de la Beats, prin care buna suprimare a zgomotului iese in evidenta in special fata de multe modele mai ieftine din aceasta comparatie a celor mai bune dispozitive. Deci, daca iti place si designul castilor Beats, vei fi cu siguranta foarte multumit de ea.

7. Casti Srhythm

Castile ieftine cu Bluetooth, care au si anulare activa a zgomotului, de obicei nu sunt foarte confortabile de purtat. Producatorul Srhythm demonstreaza ca exista o alta cale cu modelul NC25, care este disponibil la mai putin de 63 €.

Pentru aceasta primiti casti care sunt compatibile cu toate dispozitivele cu Bluetooth. Anularea zgomotului integrat asigura, de asemenea, o suprimare solida a zgomotului, desi nu va puteti astepta la aceeasi calitate ca modelele de marca.

Cu toate acestea, calitatea generala a constructiei este cu adevarat impresionanta cand luati in considerare pretul. Producatorul specifica, de asemenea, durata de viata a bateriei ca fiind de 16 ore. Daca bateria este descarcata insa, castile pot fi conectate cu un cablu pentru a beneficia de un plus de bucurie muzicala. Aici, insa, functia de anulare a zgomotului trebuie dezactivata.

Concluzie asupra castilor Srhythm NC25

Castile Srhythm NC25 ar putea fi foarte potrivite pentru dvs. daca sunteti in cautarea unor versiuni deosebit de ieftine, care au un design usor si durabil.

8. Casti de eliminare a zgomotului Synonix P3

Desigur, nu exista doar casti circumaurale cu anulare activa a zgomotului, ci si asa-numitele in-ears. In acest segment vi se recomanda un model bun de la producatorul Synonix.

Castile cu anulare a zgomotului Synonix P3 nu ofera doar Bluetooth 5.0, ci functioneaza complet fara cabluri. Deoarece acestea sunt asa-numitele casti, adica dopuri de urechi care nu sunt conectate la un cablu. O cutie de incarcare cu o capacitate de 600 mAh este inclusa in ambalajul livrarii, astfel incat sa nu ramaneti cu energie atat de repede in deplasare. Un microfon incorporat va permite sa efectuati apeluri telefonice. dopurile de urechi au o durata de functionare de pana la 7 ore, suportul de incarcare creste efectiv timpul de functionare pana la 40 de ore.

Deci, daca va place sa ascultati muzica in sala si doriti sa suprimati zgomotul, castile cu anulare a zgomotului Synonix P3 ar putea fi intr-adevar ideale pentru dvs. Deoarece acest model este ieftin de a avea, nu va asumati prea mult risc in ceea ce priveste o potentiala achizitie proasta.

Concluzie cu privire la castile de eliminare a zgomotului Synonix P3

Marca Synonix va recomanda in-ears ieftine cu suprimare activa a zgomotului. Beneficiezi nu doar de o calitate imbunatatita a apelurilor, ci si de o baterie de lunga durata si de o clasificare IPX8, datorita carora nu este deloc o problema daca aceste casti intra in contact cu umezeala.

9. Casti intraauriculare Bose QuietComfort 20

O alternativa buna, dar putin mai scumpa la castile cu Bluetooth de la TaoTronics, prezentata deja, vine si de la producatorul Bose. Bose QuietComfort 20 casti in ureche a lovit exact aceeasi pozitie ca si utilizatorii care cauta modele care pot fi , de asemenea purtate confortabil in timpul exercitiu .

Pentru reducerea activa a zgomotului, care suprima toate zgomotele din imediata apropiere, producatorul Bose integreaza diverse microfoane si caracteristici tehnice. La o apasare de buton, te poti izola de lumea exterioara si, de exemplu, sa te antrenezi mult mai bine in sala, cu conditia sa faci asta si mai bine cu ajutorul muzicii potrivite.

Pentru a asigura performante audio optime si o potrivire perfecta, Bose include trei sfaturi StayHear + de dimensiuni diferite cu aceste casti. Pentru aproape fiecare consumator, aceste casti cu designul lor practic in-ear pot fi adaptate perfect din nou, ceea ce trebuie mentionat ca un lucru foarte pozitiv.

Concluzie privind castile intraauriculare Bose QuietComfort 20

Castile de inalta calitate cu anulare activa a zgomotului sunt de obicei vizibile datorita greutatii lor mari. Cu QuietComfort 20, totusi, Bose furnizeaza si casti intraauriculare mici, care sunt cu adevarat impresionante in ceea ce priveste tehnologia si calitatea sunetului in ceea ce priveste anularea zgomotului.

10. Casti Sennheiser PXC 550

La sfarsitul listei noastre cu cele mai bune casti cu anulare activa a zgomotului, am dori sa va prezentam un model alternativ de la Sennheiser. Acestea sunt castile Sennheiser PXC 550 , care au costat 260 de euro si se caracterizeaza prin semnatura sonora de inalta calitate a acestui producator. vdo.com.ua

Acest lucru nu se aplica doar pentru anularea zgomotului bine implementata, ci si pentru alte avantaje care sunt foarte importante in legatura cu utilizarea castilor. • vremea baia mare
 • ikea pallady
 • sinu
 • laptop
 • black friday
 • filme romanesti
 • google drive
 • hanime
 • tribunalul bucuresti
 • trotineta electrica
 • tarom
 • email
 • flashscore tenis
 • vremea focsani
 • pornohub
 • facebook conectare
 • farmacia tei program
 • ccc
 • aspacardin
 • cod postal

Acest lucru se aplica, de exemplu, la operarea fara fir si conectarea la o sursa audio prin Bluetooth.

Multi experti, care au incercat deja castile Sennheiser PXC 550 cu anulare a zgomotului, subliniaza in mod pozitiv performanta deosebit de buna a bateriei. Daca bateria este incarcata complet de dvs., aceste casti pot fi folosite continuu pana la 30 de ore. Aceasta reprezinta o adevarata valoare de top in comparatia castilor recomandate cu suprimarea zgomotului.

Concluzie privind castile Sennheiser PXC 550

Cu aceste casti, producatorul Sennheiser va garanteaza ca veti beneficia nu numai de performanta de neegalat a bateriei si de o calitate excelenta a sunetului, ci si de un design usor. Deci, daca acestea sunt puncte care sunt deosebit de importante pentru dvs. atunci cand vine vorba de casti, cu siguranta ar trebui sa aruncati o privire mai atenta la Sennheiser PXC 550.

11. Casti de calatorie Denon AH-GC20 Globe Cruiser cu anulare a zgomotului

Producatorul Denon, care este cunoscut pentru produsele audio de inalta calitate, produce, de asemenea, casti deosebit de bine realizate, cu anulare a zgomotului. Modelul Denon AH-GC20 Globe Cruiser , pe care am dori sa vi-l prezentam aici, pe aceasta pagina, sunt casti de calatorie speciale, care sunt confortabile de purtat si care ofera suprimarea activa a zgomotului.

Datorita Bluetooth 4.0 si tehnologiei moderne dual mode, poate fi asigurata o latenta deosebit de scazuta, ceea ce este important daca doriti sa conectati aceste casti la o sursa care reda videoclipuri sau filme. Producatorul Denon garanteaza ca pista audio va fi redata sincron.

Pentru a beneficia de o functionare imbunatatita, Denon recomanda si aplicatia gratuita pentru iOS si Android. Puteti descarca cu usurinta acest lucru pe smartphone-ul dvs. si astfel va asigurati o bucurie imbunatatita a muzicii.

Concluzie privind castile de calatorie cu anulare a zgomotului Denon AH-GC20 Globe Cruiser

Castile de calatorie cu anulare a zgomotului Denon AH-GC20 Globe Cruiser sunt special concepute pentru consumatorii care calatoresc frecvent. Aici puteti conta pe toate avantajele in ceea ce priveste suprimarea activa a zgomotului, care poate asigura o calatorie deosebit de relaxata in avion.

Sfaturi de cumparare a castilor cu anulare a zgomotului: tot ce trebuie sa stiti!

Cu casti bune cu anulare a zgomotului, va puteti asigura intotdeauna ca zgomotul exterior este asigurat printr-o interventie activa cu ajutorul diferitelor microfoane pentru o liniste maxima in tren sau avion. Dar atunci cand alegeti casti cu anulare a zgomotului, ar trebui sa acordati atentie cateva lucruri diferite pe care le-am reunit pentru dvs. in prezentarea de ansamblu prezentata mai jos. Acest lucru ar putea asigura, printre altele, ca nu exista o cumparare proasta.

Exista un test pentru casti cu anulare a zgomotului de la Stiftung Warentest?

Daca, in calitate de consumator, ar trebui sa acordati o mare importanta rezultatelor testelor Stiftung Warentest, veti gasi atasat o prezentare generala a modelelor din ultima comparatie, care a fost actualizata ultima data in octombrie 2021.

Stiftung Warentest a examinat pana acum 214 casti cu Bluetooth. Cu toate acestea, nu toate modelele accepta suprimarea activa a zgomotului. Cu toate acestea, Bose Quietcomfort 35, un dispozitiv cu eliminare a zgomotului, a fost castigator al testului in 2018. Stiftung Warentest a justificat acest lucru cu o implementare deosebit de buna a suprimarii zgomotului si a aplicatiei gratuite usor de utilizat. Sistemele de asistenta au fost de asemenea apreciate pozitiv.

Daca sunteti interesat de rezultatele detaliate ale testelor din aceasta comparatie a celor mai bune casti cu suprimare activa a zgomotului, veti gasi mai multe informatii aici pe acest site de la Stiftung Warentest. Trebuie sa platiti o mica taxa pentru test.

Ce spun alte reviste de tehnologie despre cele mai bune modele cu anulare a zgomotului?

Desigur, alte cateva reviste care se concentreaza in primul rand pe tehnologie au testat si casti cu anulare a zgomotului si le-au aruncat o privire mai atenta. Acest lucru se aplica revistei Connect, de exemplu, unde testul castilor cu anulare a zgomotului este din noiembrie 2018.

Expertii au examinat cele mai bune casti cu anulare a zgomotului, care sunt disponibile pentru mai putin de 450 EUR. Locul al treilea este pentru castile Sony WH-1000XM2. Locul al doilea este ocupat de un model de la producatorul Sennheiser si anume Sennheiser Ambeo Smart. Pe de alta parte, castile Bowers & Wilkins PX au fost recunoscute drept castigatoare ale testului. Testerii revistei Connect lauda manopera de inalta calitate si designul exclusiv, care este cu adevarat impresionant. De exemplu, in acest model sunt folosite huse din tesatura albastru inchis, care se aplica si pentru diverse aplicatii in auriu si alte cateva culori.

Aici puteti afla mai multe despre acest test al celor mai bune casti cu anulare a zgomotului din revista Connect.

Ce caracteristici ar trebui verificate la cumpararea castilor care elimina zgomotul?

  1. Calitate din anularea zgomotului

Aceasta caracteristica este probabil cea mai importanta functie a castilor bune de anulare a zgomotului. Din aceasta cauza, este intotdeauna recomandat sa incercati diferite modele de la producatorii marcii intr-un magazin de electronice la alegere inainte de a face o achizitie de la Bose, Sony sau chiar de la Sennheiser.

Practic, aceasta tehnologie este folosita pentru a reduce zgomotul ambiental. Deci, chiar si intr-un mediu relativ zgomotos, este posibil sa beneficiati de bucurie netulburata de muzica. In acest scop, producatorii integreaza procesoare si microfoane care convertesc sunetul astfel incat sa poata fi garantat un semnal audio perfect. De asemenea, trebuie sa stiti intotdeauna ca calitatea eliminarii zgomotului difera foarte mult de la casti la casti. In consecinta, zgomotele din mediul inconjurator pot fi auzite, de obicei, cu usurinta cu castile cu anulare a zgomotului deosebit de ieftine.

  1. Confort

Desigur, confortul general joaca un rol central si atunci cand vine vorba de casti. Din acest motiv, este important ca castile cu anulare a zgomotului, care de obicei nu au cablu, sa stea ferm pe cap si sa se intinda confortabil. In acest scop, producatorii integreaza pielea pe bentita, ceea ce se aplica si auriculelor. Pe langa confortul la purtare, ar trebui sa verificati si greutatea. Castile deosebit de grele cu anulare a zgomotului pot fi simtite de obicei si pe cap, ceea ce este mai ales daca le purtati o perioada mai lunga de timp.

  1. Durata de viata a bateriei

Daca ati activat anularea zgomotului pe casti, se consuma energie. Practic, castile cu anulare a zgomotului pot fi operate doar cu baterie, cu conditia sa fi activat aceasta functie. Prin urmare, durata de viata a bateriei ar trebui sa fie suficienta pentru a asigura un timp de redare solid in practica. Pe langa timpul de rulare, un rol central joaca si timpul de incarcare. Producatorii furnizeaza adesea cabluri USB adecvate cu care castile cu anulare a zgomotului pot fi incarcate cu usurinta la priza cu un adaptor adecvat sau pe computer si cu ajutorul unui dispozitiv de stocare a energiei.

Cu toate acestea, daca bateria este descarcata, multe casti cu anulare a zgomotului pot fi inca folosite cu un cablu jack clasic. Cu toate acestea, caracteristica de suprimare a zgomotului nu mai este adesea disponibila intr-un astfel de caz. Deci, atunci cand alegeti casti cu anulare a zgomotului, asigurati-va ca in pachetul de livrare este inclus un cablu corespunzator.

  1. Bluetooth

Ar trebui verificat si standardul Bluetooth acceptat de castile cu anulare a zgomotului. Cel putin Bluetooth 4.0 este recomandat aici. Datorita acestei tehnologii fara fir, care a fost dezvoltata in continuare comparativ cu versiunile anterioare, se foloseste mult mai putina energie, motiv pentru care bateria castilor este conservata.

  1. Gama

Daca ati conectat castile cu anulare a zgomotului la o sursa audio, cum ar fi un smartphone sau un computer, veti beneficia de o raza de actiune de la zece pana la 12 m cu Bluetooth 4.0. Totusi, trebuie remarcat faptul ca aceasta raza este restrictionata de separat camere. Deci, pentru a asigura o conexiune stabila, contactul vizual trebuie evaluat corespunzator. Daca este un apartament clasic, totusi, gama Bluetooth ar trebui sa fie intotdeauna disponibila intr-o forma suficienta daca te-ai hotarat asupra unui model de casti cu anulare a zgomotului de marca.

  1. Calitatea sunetului

In comparatie cu castile cu cablu, nu mai exista diferente majore in ceea ce priveste castile cu anulare a zgomotului. Cu toate acestea, audiofilii observa adesea diferente de calitate cand vine vorba de sunet. Cu toate acestea, producatorii specifici sunt, de asemenea, cunoscuti pentru acest lucru. De exemplu, castile Beats sunt asociate cu un bas puternic si minime puternice. Pentru a va asigura ca veti fi multumit de calitatea sunetului castilor selectate cu anulare a zgomotului, este intotdeauna recomandabil sa efectuati mai intai un test individual. Veti gasi adesea cateva modele potrivite in magazinele locale de electronice care sunt gata sa incerce.

  1. serviciu

Pentru a porni suprimarea activa a zgomotului sau pentru a stabili o conexiune cu o sursa audio, castile care anuleaza zgomotul trebuie sa fie asociate corespunzator. In acest scop, majoritatea producatorilor integreaza diverse elemente de control care se regasesc direct pe casti. Unele marci, cum ar fi Bose, recomanda si utilizarea unei aplicatii gratuite pe smartphone. Aceasta inseamna ca si nivelul de suprimare a zgomotului poate fi setat bine, ceea ce este foarte practic. Acelasi lucru este valabil si pentru alte cateva functii, despre care le vom discuta mai jos in acest ghid de cumparare.

  1. Functie hands-free

Daca castile cu anulare a zgomotului sunt echipate cu un microfon suplimentar pentru a permite apelarea hands-free atunci cand efectueaza apeluri, aceasta este o alta caracteristica importanta pe care multi consumatori o iau in considerare. Daca castile sunt conectate la un smartphone, de exemplu, si in prezent soseste un apel, puteti continua sa efectuati apeluri fara a fi nevoie sa scoateti castile cu anulare a zgomotului din cap.

  1. Sisteme de asistenta

Castile moderne cu anulare a zgomotului de la Bose sau Sony sunt acum echipate cu sisteme de asistenta. Marca Bose, de exemplu, functioneaza cu Asistentul Google, ceea ce inseamna ca multe alte functii si continut pot fi selectate sau anuntate convenabil printr-o singura apasare a unui buton, inclusiv inregistrarile din calendar. Daca o astfel de caracteristica este deosebit de importanta pentru dvs., va rugam sa va asigurati ca sistemele de asistenta corespunzatoare sunt acceptate de castile cu anulare a zgomotului selectate.

  1. Depozitare si transport

De multe ori, producatorii asigura, de asemenea, genti de transport, astfel incat castile care elimina zgomotul sa poata fi accesate cu usurinta atunci cand sunt in miscare. Castile pot fi apoi plasate cu usurinta aici fara a le sparge in buzunar. Pentru a asigura un transport cat mai confortabil , majoritatea castilor din zilele noastre pot fi pliate cu usurinta. In aceasta forma, este usor posibil ca castile cu anulare a zgomotului sa gaseasca spatiu in geanta de transport. Daca aceasta geanta este, de asemenea, suficient de mare, se poate de asemenea sa se poata transporta cabluri suplimentare. Acest lucru este foarte util, de exemplu, daca bateria castilor care elimina zgomotul nu poate fi incarcata.

Aceste versiuni ale castilor cu anulare a zgomotului sunt disponibile pentru a le alege pentru o mare varietate de cerinte

  • Casti cu anulare a zgomotului cu design supraear

Cele mai comune versiuni ale castilor cu anulare a zgomotului sunt modelele care se caracterizeaza prin designul supraear. Intr-un astfel de caz, elementele auditive inconjoara auriculul astfel incat sa se poata asigura cea mai buna calitate posibila a sunetului. Cu siguranta ar trebui sa alegeti aceste versiuni ale castilor cu anulare a zgomotului daca doriti sa asigurati cea mai buna calitate a sunetului, ceea ce se aplica si anularii active a zgomotului.

  • Casti cu anulare a zgomotului cu design on-ear

Pe de alta parte, castile cu suprimare activa a zgomotului, care se sprijina doar pe urechi, sunt mai putin frecvente in practica. Acestea sunt casti cu un design on-ear, care sunt adesea disponibile pentru a le alege la preturi mai mici.

  • Casti intraauriculare cu anulare a zgomotului

Datorita designului, aceste casti ofera o anulare mai slaba a zgomotului. Cu toate acestea, aceste modele sunt cu siguranta potrivite pentru unii consumatori care ar dori sa foloseasca urechi mici, care nu sunt doar foarte usoare, dar sunt de obicei si foarte confortabile de purtat.

Conectati castile cu anulare a zgomotului la o sursa audio rapid si usor prin Bluetooth – asa functioneaza

Um letztendlich mit einem Noise-Cancelling-Kopfhorer Musik zu horen, ist es notwendig, dass diese per Bluetooth mit einer Audioquelle gekoppelt werden. Viele Hersteller integrieren hierfur differenzierte Systeme. In der Regel mussen die Noise-Cancelling-Kopfhorer aber ausschlieBlich eingeschaltet werden, woraufhin der Modus zum Koppeln ausgewahlt wird. Infolgedessen mussen die Kopfhorer dann nur noch in dem Bluetooth-Menu der Audioquelle gefunden werden, woraufhin die Verbindung dann sehr einfach hergestellt werden kann und fortan immer weiter bestehen wird.

Cu unii producatori, precum Bose, conexiunea poate fi finalizata foarte usor folosind aplicatia de pe smartphone. Modul de conectare este apoi activat in acest meniu, dupa care castile trebuie cautate doar in meniul Bluetooth. In plus, deoarece acest proces trebuie finalizat o singura data, acest lucru nu ar trebui sa fie o problema pentru consumatorii medii.

Accesorii suplimentare care sunt potrivite pentru castile cu anulare a zgomotului

  1. Geanta suplimentara de transport

In cazul in care castile dvs. care elimina zgomotul nu au o husa de transport pentru un transport sigur sau daca trebuie inlocuite, un astfel de accesoriu ar putea fi cu siguranta o optiune pentru dvs. In vederea unei longevitati maxime, acest lucru este foarte important pentru a proteja castile atunci cand nu sunt folosite si in timpul transportului.

  1. Rafturi pentru casti pentru parcarea castilor cu anulare a zgomotului

Rafturile speciale pentru casti care pot fi amplasate pe birou sunt si ele foarte interesante. Castile cu anulare a zgomotului pot fi apoi parcate aici fara probleme. In acest fel, te asiguri si automat ca modelele sunt incarcate automat si pot fi intotdeauna gasite in camera.

 1. Piese de uzura, cum ar fi pernitele pentru urechi si aplicatiile din piele

Daca castile cu anulare a zgomotului sunt utilizate in mod constant timp de cateva luni, pernitele pentru urechi se pot uza cu siguranta. Intr-un astfel de caz, este recomandabil ca acestea sa fie inlocuite. Producatorii de marci, cum ar fi Sony, Sennheiser sau Bose, ofera elemente corespunzatoare care sunt disponibile convenabil pentru achizitie ulterioara.

Comparatia castilor cu anulare a zgomotului 2021: Gasiti acum cele mai bune casti cu anulare a zgomotului

Locatie Articol Ora Pret Cumparati 1. Casti wireless Bose QuietComfort 35 II 12/2018 214,00 € Pentru oferta 2. Casti BLAUPUNKT HPB 200 cu anulare a zgomotului 06/2021 149,94 € Pentru Oferta 3. Casti Sony wireless de inalta rezolutie WH -1000X812 M € 439,00 pentru oferta 4. Casti Sennheiser HD 4.50 BTNC 12/2018 122,72 € pentru oferta 5. Bose QuietComfort 25 Casti acustice cu anulare a zgomotului 12/2018 verifica pretul ofertei 6. outletgearhead.com.br Casti fara fir Beats Studio3 fara fir 12/2018 Verificati pretul Mergi la oferta

Sfatul nostru pentru tine:

 • Casti wireless Bose QuietComfort 35 II