Categorii
Diverse

Verona Pooth: stiri actuale, informatii si imagini

Scurta biografie

Verona Pooth, nascuta Feldbusch, s-a nascut in Bolivia la 30 aprilie 1968. Fiica unui inginer german si a unui coafor bolivian a crescut in Hamburg, orasul natal al tatalui ei. Verona a atras atentia unui fotograf la varsta de 15 ani si de atunci lucreaza ca model. Ulterior, ea a castigat mai multe concursuri. De asemenea, a practicat ca cantareata de doua ori si l-a intalnit pe Dieter Bohlen in timp ce inregistra in studio in 1996. A urmat o nunta fulger, care a facut titlurile cuplului. Verona a fost de atunci o vedeta media. Dupa ce a divortat de Dieter Bohlen, s-a casatorit cu managerul ei, Franjo Pooth.

Despre Verona Pooth

Verona Pooth s-a nascut pe 30 aprilie 1968 in orasul bolivian La Paz. Fiica bolivianului Luisa Feldbusch († 80), coafor, si a inginerului german Ernst Feldbusch, Verona Pooth (pe atunci inca Feldbusch) a crescut la Hamburg. A inceput sa lucreze ca model la varsta de 15 ani. Visul multor fete tinere se implinise pentru ea: a fost descoperita pe strada de un fotograf de publicitate. De acum incolo, Verona Pooth a lucrat constant la cariera ei: astazi este o cunoscuta animatoare si prezentatoare TV, casatorita cu Franjo Pooth la a doua casatorie. Impreuna au doi fii, San Diego Franjo, care s-a nascut in 2003, si Rocco Ernesto, care s-a nascut in 2011.

Cariera profesionala a Veronei Pooth

Verona Pooth, care a parasit scoala de afaceri fara diploma, demonstreaza ca nu trebuie sa fie intotdeauna cunostintele scolare care conduc la succes. Pentru ca pe langa coincidenta norocoasa care a ajutat-o ​​sa faca model, a profitat in curand de alte oportunitati: in 1990 a fost intrebata intr-o discoteca de cunoscutul DJ si producator muzical Alex Christensen daca va canta piesa „Ritmo de la Noche” in formatia Ciocolata. vreau sa cante. Piesa a intrat in topuri si a devenit hitul de vara al anului in toata Europa, iar trupa a primit chiar si discul de aur pentru aceasta. Au concertat la nivel international timp de cativa ani. De atunci, alaturi de ea i-a fost si managerul Alain Midzic, cu care avea o relatie la acea vreme. Ei locuiesc si astazi in acelasi loc – in Meerbusch, langa Dusseldorf; le negociaza contractele si chiar a devenit nasul primului lor fiu. crockor.net

Verona Pooth a castigat in mod repetat concursuri de frumusete, inclusiv titlul Miss Intercontinental World in 1993. Datorita casatoriei cu Dieter Bohlen, care a functionat doar o luna in 1996, ea a fost in centrul interesului mass-media pentru o lunga perioada de timp, care este, de asemenea, considerata rampa de lansare pentru ofertele care vin constant: si-a inceput cariera de televiziune in 1996 cu Spectacolul erotic Peep, la care a participat pana in martie 1999, a moderat mult farmec – si deseori naivitatea bine actionata. • eterra 3
 • facebook login
 • new yorker
 • glami
 • cnn
 • twitch
 • otter
 • help net
 • rapel
 • tripadvisor
 • xxx
 • blat bucatarie
 • jocuri
 • rezultate analize medlife
 • xnnx
 • youtube filme
 • orsay
 • вк
 • loredana groza
 • avon
Din 1998 pana in 2000 a urmat talk-show-ul ei „Veronas Welt”. Debutul ei in actorie a avut loc in 1998, cand a jucat un rol in comedia Who Loves That Wings Grow, regizat de Gabriel Baryllis. In 1999 a participat la „Modern Talking”, un film TV. In acelasi an, a jucat din nou rolul principal intr-o comedie: filmul „Marry me! – Fecioara mea poloneza”. In 2000, a primit un rol in serialul american „Conan”. In plus, ea a participat la „666 – Nu ai incredere in nimeni cu care te culci!” In 2002.

Au urmat mai multe telefilme documentare, in care Verona Pooth a reusit sa sprijine oamenii disperati. Din 2004, ea ajuta femeile de pe ProSieben in sapte episoade din „The Swan – Finally Beautiful!” Prin campanii de infrumusetare, inclusiv operatiuni. In 2007 si 2008, RTL 2 a difuzat doua sezoane din „Engel im Einsatz” cu Verona Pooth; dupa o intrerupere din cauza anchetei in curs impotriva sotului ei, seria nu a fost reluata decat in ​​2010.

In calitate de membru al juriului, Verona Pooth a evaluat performanta de inot a vedetelor in 2013 in „Pool Champions – Celebrities under water” de pe RTL. In februarie 2020, a participat la emisiunea de cunostinte RTL „Sunt mai inteligenta decat…?” Verona Pooth apare si in numeroase reclame TV.

Caracteristici speciale ale Veronei Pooth

– In 2005 a fost angajata ca actrita vocala pentru filmul animat de computer „Himmel und Huhn” de Walt Disney Pictures, unde a preluat rolul lui Susi Schnatter.


– In calitate de tanara antreprenor, a deschis un magazin in Hamburg in 1990, urmat mai tarziu de eticheta „Veronas Dreams” (bijuterii si lenjerie) si produsele sale cosmetice „Deci … Perfect”. egaskme.com


– Sprijina baza de date germana a donatorilor de maduva osoasa in mod voluntar si financiar.

Cele mai mari succese ale Veronei Pooth

Avand in vedere angajamentele lor diverse, punctele importante sunt dificil de identificat. Cel mai mare succes este probabil ca Verona Pooth a reusit sa se pozitioneze cu aspectul, imaginea si farmecul inconfundabile la un brand foarte special si foarte bine vandut in peisajul media, in publicitate, moda si divertisment TV.